HEDELMÄSILLI

2 pkt Sillikonttorin Kevytsuolattua silliä tai sillifilettä

KASTIKE

1/2 dl majoneesia

1 dl ranskankermaa

2 tl sinappia

1/2 – 1 tl currya

1 pieni banaani

2 säilykepersikan puolikasta (mehuun säilötty)

1/2 dl ruohosipulisilppua

rouhittua mustapippuria

(sillin liotukseen persikkasäilykkeen liemi)

Fileoi sillit ja huuhtele fileet. Paloittele haarukkapaloiksi. Mikäli haluat vähemmän suolaista, liota sillipaloja kylmässä persikkaliemessä noin tunti. Kuutioi  persikanpuolikkaat ja banaani pieniksi. Sekoita majoneesi ja ranskankerma keskenään. Lisää sinappi, curry, hedelmäkuutiot ja ruohosipulisilppu. Mausta mustapippurilla. Valuta sillipalat ja asettele tarjoiluvadille. Peitä sillipalat osittain kastikkeella ja koristele persikanviipaleilla ja ruohosipulilla.