KESÄINEN SILLISALAATTI

1 pkt Sillikonttorin Matjessillifileitä
6-10 uutta kypsää perunaa
4 tomaattia
1 herkkukurkku
2 kesäsipulia varsineen
rouhittua mustapippuria
erilaisia salaatteja:
rucolaa, lollorossoa, lehtisalaattia,
basilikan lehtiä
1 rkl kapriksia

KASTIKE

4 rkl öljyä
2 rkl viinietikkaa

Viipaloi ohueksi perunat, tomaatit ja herkkukurkku. Silppua sipulit varsineen. Revi salaatinlehdet tarjoiluvadille. Lado salaattipedille kerroksittain perunaa, viipaloitua sillifilettä, tomaattia ja kurkkua; väliin sipulisilppua ja mustapippuria. Sekoita kastikeainekset ja kaada salaatin päälle. Anna maustua kylmässä puolisen tuntia. Koristele basilikanlehdillä ja kapriksilla.