Venäläinen silli | Sillikonttori

Venäläinen silli

Venäläinen silli

Venäläinen silli

2 pkt Sillikonttorin Kevytsuolattua silliä tai sillifilettä

2 maustekurkkua.

3 säilykepunajuurta

2 keitettyä muna

1 puna- tai keltasipuli

3 rkl kapriksia

KASTIKE

1 dl kermaviiliä tai ranskankermaa

1 dl majoneesia

2 tl sinappia

Fileoi sillit ja poista nahka. Huuhtele fileet nopeasti kylmällä vedellä. Valuta fileet ja leikkaa paloiksi. Kuutioi punajuuret, kurkut sekä munanvalkuaiset pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipuli ja munankeltuaiset. Asettele sillipalat ja lisäkkeet vadille. Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kastike sillien päälle tai viereen. Koristele kapriksilla.


Kokeile vaikkapa näitä tuotteita

Artesaani sillisäilykkeet

Artesaani sillisäilykkeet

Artesaani silakkasäilykkeet

Artesaani silakkasäilykkeet

Tyhjiöpakatut kokosilli ja sillifileet

Tyhjiöpakatut kokosilli ja sillifileet

MSC

Kaikki Sillikonttorin käyttämä silli on MSC-sertifioitua ja tuotteille on myönnetty suomalaisen työn Avainlippu-tunnus.

Avainlippu