Silakkatuotteidemme valmistus pohjautuu vuosisataisiin saaristolaisperinteisiin. Silakkavalikoimasta löytyvätkin niin perinteisillä resepteillä valmistetut tuotteet kuin myös kauden eri juhliin sopivat herkut. Kaikille silakkatuotteillemme on myönnetty suomalaisen työn Avainlippu-tunnus. Valikoimassamme on myös lisäaineettomia tuotteita.

SILAKAT 300 g/ 150 g

Vanhanajan maustesilakka

Tervasilakka

Sitruunasilakka

Chili-valkosipulisilakka

Välimerensilakka

Tyrnisilakka

Mango-currysilakka

TILLISIPULISILAKKA 300 g/ 150 g

Ainekset: Silakka (50%) (Clupea harengus), vesi, sokeri,suola, tilli (2%), sipuli (1,5%), etikka,  mausteet (sinapinsiemen, valko-musta-, mauste-, rosè- ja viherpippuri), sitruuna, säilöntäaineet kaliumsorbaatti ja natriumbensoaatti.

Pyyntialue: Kattegat / Skagerrak, FAO-alue 27 IIIa

Ravintoarvo/100 g
Energiaa 640 kJ (150 kcal)
Rasvaa, 4,0 g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1,1 g
Hiilihydraatteja 22 g
Hiilihydraatteja, josta sokereita 21 g
Proteiinia 7,5 g
Suola 3,3 g

SINAPPISILAKKA 300 g/ 150 g

Ainekset: Silakka (Clupea harengus), rypsiöljy, sokeri, vesi, sinappi (vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, sinapinsiemen, etikka, suola), muunneltu tärkkelys, tilli, etikka, suola, sakeuttamisaine, säilöntäaineet kaliumsorbaatti ja natriumbensoaatti.

Pyyntialue: Kattegat / Skagerrak, FAO-alue 27 IIIa​

Ravintoarvo/100 g
Energiaa 1020 kJ (240 kcal)
Rasvaa, 15 g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1,7 g
Hiilihydraatteja 18 g, josta sokereita 15 g
Proteiinia 8,5 g
Suola 3,3 g

KATAJANMARJASILAKKA 300 g / 150 g

Ainekset: Silakka 50% (Clupea harengus), vesi, sokeri, katajanmarja (3,3%), suola, punasipuli, tilli, etikka, säilöntäaineet kaliumsorbaatti ja natriumbensoaatti.

​Pyyntialue: Kattegat / Skagerrak, FAO-alue 27 IIIa

​Ravintoarvo/100 g
Energiaa kJ/kcal 650/160
Rasvaa, 4,8 g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1,3 g
Hiilihydraatteja 21 g, josta sokereita 19 g
Proteiinia 7,5 g
Suola 3,2 g